Diepte in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubels met zwarte onderkast

De badkamermeubels in zwart beschikken over de donkerste onderkasten van alle soorten badkamermeubels. Deze badkamermeubels zijn echte eye-catchers in je badkamer. Ze vallen op en zijn veelal uniek in de badkamer. Bij badkamerXXL zijn badkamermeubels met een zwarte onderkast leverbaar in verschillende maten.

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk met een zwarte onderkast verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over Zwart badkamermeubel

53 Artikelen
Filters

Advies over Zwart badkamermeubel

Afmetingen badkamermeubel met zwarte onderkast

De badkamermeubels met een zwarte onderkast zijn leverbaar in verschillende breedtematen. Deze breedtematen zijn 60, 80, 100 en 120 cm. Een andere afmeting is de afmetingen van die van de diepte van de wastafel. Bij elke badkamermeubel in zwart is de diepte 45,5 cm. Deze diepte behoort tot de diepe modellen.

Badmeubel mat zwart: aantal kraangaten

Bij BadkamerXXL kan een badkamermeubel met zwarte onderkast, afhankelijk van de breedtemaat, geleverd worden met één kraangat, twee kraangaten of zonder kraangat. Doordat de badkamermeubels met een breedte van 60 en 80 cm te smal zijn voor meerdere kraangaten, zijn de keuze opties bij deze breedtemaat beperkt tot één kraangat of zonder kraangat. Je kunt bij een breedte van 100 cm kiezen voor alle drie keuze opties. Bij de breedste badkamermeubel, in dit geval 120 cm, kun je kiezen voor twee kraangaten of zonder kraangat. De badkamermeubel met zwarte onderkast in deze afmeting kan dus niet met één kraangat geleverd worden.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen