Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Morgenochtend vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Fijne avond.

Voor besteld, morgen in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, morgen in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, morgen in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    Badkamertrends voor 2020

    Badkamertrends voor 2020


    Het is alweer zo ver, de laatste blogpost van 2019. Over twee dagen beginnen we aan een heel nieuw decennium! Dit leek me dan ook een mooi moment om eens vooruit te blikken naar de badkamertrends die we het komende jaar zullen gaan omarmen - volgens trendwatchers, in ieder geval.

    trends_1.jpg

    1. Gouden kranen en accessoires

    Gouden kranen en accessoires blijven ook in 2020 onverminderd hip. Dit jaar zagen we ze overal opduiken en het lijkt erop dat deze trend zich in 2020 met volle kracht doorzet. Eerder bespraken we al een aantal producten die begin 2020 op de markt komen en toen werd al duidelijk dat we het komende jaar nog veel meer goud gaan zien. Mij hoor je niet klagen! 


    trends_2.jpg

    2. Zwart sanitair

    Na jaren en jaren waarin sanitair gewoon wit moet zijn, is het tij nu gekeerd: zwart sanitair is in. Ik moet er zelf eerlijk gezegd nog een beetje aan wennen, maar het is wel verfrissend om te zien dat er met de kleur van sanitair wordt geëxperimenteerd. Je ziet nu dat wastafels, ligbaden en zelfs toiletten in het zwart verschijnen... Durf jij?


    trends_3.jpg

    3. Vrijstaande baden

    Ook deze trend was er al even, maar lijkt voorlopig nog lang niet op zijn retour. Dat is ook niet zo gek, want als je er de ruimte voor hebt is een vrijstaand bad een prachtige statement piece voor in je badkamer waarmee je de hele ruimte in één klap een bepaalde look kunt geven. Denk aan een strak vormgegeven bad in Solid Surface voor een moderne badkamer, of een chic bad op klauwpoten voor een prachtige, Parijse sfeer.


    trends_4.jpg

    4. Ronde spiegels

    Met een ronde spiegel geef je een speels effect aan je badkamer. Het is een vorm die je niet verwacht, hoewel dat misschien snel zal gaan veranderen als deze trend zich nog even doorzet. Je kunt eventueel ook kiezen voor een vierkante of rechthoekige spiegel met afgeronde hoeken - bij deze trend gaat het om ronde vormen, dus je spiegel hoeft geen perfecte cirkel te zijn.


    trends_5.jpg

    5. Industriële douchecabines

    We hebben er de laatste maanden al een flink aantal in ons assortiment opgenomen. Terecht, zo blijkt, want de industriële douchecabine of douchewand is één van de grootste trends voor 2020. Met zo'n stoer, stalen frame heb je natuurlijk een prachtige blikvanger in je badkamer staan, waar je de komende jaren niet snel op uitgekeken raakt.



    Wat 2020 ons verder ook mag brengen, met deze trends weten we zeker dat onze badkamers er in ieder geval enorm stylish uit gaan zien.

    Welke trend is jouw favoriet?

    Productenvergelijker 0
    Openen