Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Nog even geduld, vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Tot zo.

Voor besteld, vanavond in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, vanavond in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, vanavond in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Becom Gecertificeerde webwinkel

  Dag van de baard + win een scheerspiegel!

  Dag van de baard + win een scheerspiegel!

  Het is vandaag de dag van de baard! Want niets is natuurlijk mannelijker dan een volle lading gezichtshaar en dat mag gevierd worden!

  Wereldbaarddag wordt elk jaar op de eerste zaterdag van september gevierd. Een beetje met een knipoog natuurlijk. Vandaag staat iedereen met een baard een beetje in het zonnetje.

  Ben je gezegend met een baard? Of het nou een volle baard is, een ring, sik, zelf een snor, het is vandaag jouw dag! Laat je zakken in een fijne stoel, ga hout hakken of drink een biertje en laat je vandaag lekker in de watten leggen. Lees ondertussen in deze blog een paar leuke en handige baard-tip of neem eens een kijkje bij onze scheerspiegels, voor als er weer getrimd en geschoren moet worden!

  Oh en wil je een mooi scheerspiegel t.w.v. € 100,- winnen? Scroll dan vooral even naar beneden voor alle informatie!

  Happy beard day!
  Happy beard daydag van de baard

  Ik ga voor een baard!

  Helaas heb je geen invloed op de mate hoe snel je baard groeit. Dit is namelijk erfelijk bepaald. Als je op een dag  besluit je baard te laten staan, is het een kwestie van geduld en afwachten hoe het uitpakt. Ga je voor een baard? Geef dan niet te snel op. Bij het laten groeien van je baard krijg je na een aantal dagen namelijk jeuk. Je moet hier echt even doorheen, het houdt na een tijdje vanzelf op. Daarom is het belangrijk, juist ook op díe momenten, goed je baard en de huid er onder te behandelen met goede producten. Dit houd je huid gezond en bovendien verminderd het de jeuk.

  Hoe trim je een baard?

  * Trim na het douchen. Schoon en gehydrateerd haar snijd makkelijker. Zorg er wel voor dat je baard droog is als je hem graat trimmen.

  * Borstel je baard na het trimmen. Zo ziet je baard er verzorgd uit en haal je eventuele knopen er uit.

  * Trek je huid tijdens het trimmen strak en gebruik een speciale trimmer voor het beste resultaat. Maak bewegingen in een vegende beweging weg van je gezicht.

  * Begin met een langere geleidende kam. Ze je er direct een kort opzetstukje op, is er een kans dat je teveel van je baard af haalt.

  * Trim je haar korter in de nek en op de kaaklijn en houdt de haren langer op je kin. Dit zorgt voor een mooi effect.

  * Verwijder de geleidende kam en verwijder de haren die over je mond heen hangen. Kam ze eerst naar beneden om goed te kunnen zien om welke haren het gaat.

  * Kijk je vers getrimde baard nog even goed na en knip eventuele achtergebleven lange haren bij.

  * Voor de optimale verzorging smeer je je baard in met baardolie. De olie maakt je haren zachter en de vochtbalans van je haar en huid blijft op pijl.

  Fabels en feitjes over de baard

  Er zijn ontzettend veel fabels die rondgaan over het onderwerp ‘baard’. De leukste feitjes en grooste fabels hebben we hier voor je verzameld.

  Vaker scheren is snellere baardgroei

  Dit is níet waar. De mate hoe snel, hoe dik en in welke kleur het haar groeit heeft te maken met je genen. Vaker scheren maakt niks uit.

  Je maakt sneller wondjes met nieuwe mesjes

  Dit is níet waar. Het is juist precies andersom. Hoe ouder het mesje, des te vaker krijg je wondjes. Oudere mesjes zijn botter. Het gevolg daar van is dat je harder moet drukken om het gewenste effect te krijgen. Hoe vaak deze mesjes vervangen moeten worden hangt af van de manier waarop je scheert, hoe vaak je je scheert en of je scheergel gebruikt.

  Baard met een missie

  Volgens wetenschappers hebben mannen baardgroei ontwikkeld om zich te beschermen tegen de elementen, voor een meer intimiderende kaaklijn en het dient als kussen om letsel aan het gezicht te voorkomen.

  Onder de douche, of toch niet?

  De gemiddelde man besteed gemiddeld zo’n 1000 uur van zijn leven aan scheren van zijn baard. Gerekend van zijn 15e tot zijn 75e. De meeste mannen scheren zich bij de wastafel (84%). De rest (16%) scheert zich onder de douche.

  Het effect van een baard

  Mannen met een baard zouden 38 procent minder gul zijn, 36 procent minder zorgzaam en 51 procent minder opgewekt dan mannen zonder baard. Maar niet gelijk terugkrabbelen om een baard te laten staan! Mannen met een baard worden namelijk ook ouder geschat, ontvangen meer respecteren, komen krachtiger over en krijgen een hogere status dan bij mannen zonder baard.

  Maar of het echt goed is voor je carrière? Maar liefst 98 procent van de top 100 rijkste mannen van Forbes is gladgeschoren.

  Wie heeft de langste?

  De langste baard ooit was van een Noorse man in 1927. Zijn baard was maar liefst 5 meter lang!

  Win een scheerspiegel t.w.v. € 100,-!

  Winnen? Kijk dan op onze Facebookpagina hoe je kans kunt maken op een scheerspiegel met verlichting van Wiesbaden!

  Dag van de baard badkamerxxl

  Productenvergelijker 0
  Openen