Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, morgen in huis* 5543 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, morgen in huis*

    5543 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, morgen in huis

    5543 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    De 12 meest aparte radiatoren

    De 12 meest aparte radiatoren

    Je kan er eigenlijk niet zonder in Nederland: verwarming. En als je dan toch radiatoren in je huis moet hebben, dan kun je er op z’n minst iets heel moois van maken. Dat is wat een aantal mensen moeten hebben gedacht toen zij een radiator wouden aanschaffen. Wij hebben radiatoren gevonden die wel heel uniek zijn. Welke zou jij ook wel in huis willen?

    1. Thermosaurus

    Deze Thermosaurus, ook wel bekend als Radiator Rex, is echt een radiator! Volgens de makers is het een zeer efficiënte en energie besparende radiator dankzij z’n complexe structuur. Hij is gemaakt uit gietijzer, kan als een gewone radiator worden geïnstalleerd enne, deze zouden wij ook wel in ons kantoor willen!

    Thermosaurus radiator

    Bijzondere radiator Thermosaurus

    2. Frans tintje

    Voor als je een frans thema in huis hebt: een Eiffeltoren radiator. Hoe zeg je eigenlijk “leun niet hier tegenaan als je polyester draagt” in het frans?

    eiffeltoren radiator

    3. Radiators is de vorm van dieren

    Dit is een Nederlands design van designer Guus van Leeuwen. Doordat de radiator uit 1 stuk buis moet bestaan om het hete water doorheen te geleiden, zijn er 40 – 60 stukken buis gebogen en vervolgens aan elkaar gelast. Wel gaaf, zo’n enorm hert in de woonkamer!

    Radiators is de vorm van dieren

    4. Schaap en varken radiator

    Bovenstaande radiators zijn niet de enige radiatoren in de vorm van een dier. Alleen zijn deze simpele radiatoren gewoon keihard opgepimpt! Dit kun je dus ook prima zelf doen. Het varken is inclusief krulstaart!

    schaap van radiator

    varken radiator

    5. Warme Legoblokjes

    Let’s face it: Lego is awesome! Deze kleine blokjes brengen niet alleen warmte en vreugde aan de harten van zowel kinderen als volwassen. Deze Legoblokken brengen ook letterlijk warmte! De Lego-noppen zorgen voor extra oppervlakte, wat kennelijk helpt om de warmte beter door de kamer te geleiden. Ideaal voor de kinderkamer!

    lego radiator

    radiator van legoblokjes

    6. Een radiator met een plaatje

    Deze radiator bestaat uit een glazen paneel, die warmte uitsraalt en tegelijkertijd als decoratie dient. Er zijn verschillende statische afbeeldingen waaruit je kunt kiezen, het beweegt dus helaas niet.

    haard radiator

    radiator met print

    7. Zo zit je er pas echt warm bij

    Deze stoel is gemaakt van radiatoren en wordt in Toronto verkocht voor $1,490,-. Je mag er dan misschien wel warmpjes bij zitten, maar comfortabel is anders..

    stoel van radiator

    8. Game on

    Deze dobbelstenen eigenlijk niet eens te herkennen als radiator. De dobbelstenen kun je niet van elkaar afhalen, maar je kunt ze wel draaien zodat ze bijvoorbeeld recht onder elkaar staan. Dit funky design is ontworpen door Andrea Ramponi.

    dobbelstenen radiator

    9. Van bewegen krijg je het warm

    Je krijgt het in ieder geval warm om met zo’n zware radiator rond te fietsen. De fiets is wel heel origineel en is (natuurlijk) gespot in Nederland!

    fiets met radiator

    10. Niet warm, maar..

    Deze radiator met old-school uitstraling is hot! De radiator, die HOT uitspelt, wordt rood van kleur als hij warm wordt. Zo kun je je dus niet per ongeluk verbranden.

    hot radiator

    radiator hot

    11. Madeliefjes

    Radiatoren die zijn vernoemd naar daisy’s, oftewel madeliefjes. De kleurrijke bloemetjes zijn apart te verkrijgen en je kunt er dus zoveel aan elkaar zetten als je wilt! Achter de verwarmingselementen zitten LED lampjes zodat je woning ook nog wordt voorzien van wat sfeerlicht. Of ze heel efficiënt zijn is een tweede, maar gaaf zijn ze wel!

    Madeliefjes radiator

    radiator Madeliefjes

    12. Radiator pasta

    Het is dan geen echte radiator, maar radiator pasta is wel heel gaaf. Omnom!

    Radiator pasta

    Wat vind jij?

    Welke radiator vind jij het meest awesome? En welke wil jij absoluut niet in huis? Laat het ons weten in de reacties

    Productenvergelijker 0
    Openen