Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Morgenochtend vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Fijne avond.

Voor besteld, morgen in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, morgen in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, morgen in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    Ga voor kwaliteit met de producten van Geberit

    Ga voor kwaliteit met de producten van Geberit

    Je hebt vast wel eens gehoord van het bekende sanitair merk, Geberit. Het Zwitserse bedrijf bestaat al bijna 150 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd megabedrijf waar meer dan 12.000 medewerkers werken aan het toffe en uiteenlopende badkamermerk. Geberit staat voor innovatie, betrouwbaarheid, functionaliteit en hedendaags comfort in badkamer en wij mogen met trots de producten van Geberit verkopen. 

    De eyecatchers 

    Het assortiment van Geberit bestaat uit toiletten, baden, wastafels en badkamermeubels. We kunnen dus wel stellen dat je met het assortiment van Geberit je gehele badkamer kunt inrichting en stijlen. Om je een beter beeld van het assortiment te geven, laten we je graag een aantal eyecatchers zien! 

    Geberit Renova

    Om te beginnen starten we bij de collectie van Renova. De collectie bestaat uit de series Renova Plan en Renova Compact. Door het tijdloze ontwerp van de Renova zijn de producten perfect te combineren, waardoor er een harmonieuze sfeer ontstaat in je badkamer. 

    De collectie van Geberit Renova bestaat uit badkamermeubels, toiletten, wastafels, baden, spiegels en alles voor de douche. Het is dus mogelijk om je badkamer helemaal in te richten met enkel de producten uit deze serie. Stijlvol en erg mooi!

    Geberit Renova Compact onderkast
    Geberit Renova Plan Onderkast noten hickory
    Geberit Renova Compact lichtspiegel

    Praktisch met Geberit iCon 

    De badkamerserie van Geberit iCon biedt een uitgebreid assortiment aan badkamermeubels van keramiek. Door de producten uit de serie te combineren creëer je een prachtig, compleet geheel. De collectie bestaat uit de series iCon Square en iCon Light met stijlvolle badkamermeubels, toiletten, wastafels, spiegels en bijpassende accessoires. 

    Geberit iCon Light wastafel
    Geberit iCon wandbox
    Geberit iCon kast

    Comfortabele toiletten 

    Een toilet is tegenwoordig niet meer te missen. Geberit heeft een ruim aantal toiletten in het assortiment, van de beste kwaliteit en met heerlijk zitcomfort. De toiletten zijn er allerlei verschillende soorten en maten, dus er is voor ieder wat wils. Daarnaast voorziet Geberit ook in bedieningsplaten, inbouwreservoirs, toiletzittingen en overige producten.

    Geberit Acanto wandcloset
    Geberit 300 Basic wandcloset
    Geberit Renova Compact wandcloset

    Dit was nog maar een klein deel van het hele assortiment van Geberit. Bekijk dus ook zeker eens het volledige assortiment. Er zit gegarandeerd een product tussen dat perfect bij je past. 

    Laat ons ook zeker weten welk product je hebt aangeschaft en wat je ervaring is. Wij zijn erg benieuwd!

    Productenvergelijker 0
    Openen