Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis*

5392 klanten geven ons een 9

30 dagen bedenktijd

  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, maandag in huis*

  5392 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, maandag in huis

  5392 klanten geven ons een 9

  becommerce Gecertificeerde webwinkel

  Wat is een keukenkraan met uittrekbare handdouche?

  Daniel

  Geschreven door: Daniel

  4 July 2018

  Wat is een keukenkraan met uittrekbare handdouche?
  Reacties

  Een keukenkraan die beschikt over een uittrekbare handdouche heeft, in vergelijking met een keukenkraan met mousseur, een groter vaatdouche gedeelte. Het vaatdouche gedeelte is in dit geval de uittrekbare handdouche. De uittrekbare handdouche ziet er in principe hetzelfde uit als een handdouche die in de badkamer wordt gebruikt, alleen is deze handdouche zo gemaakt dat deze qua uiterlijk perfect past bij een keukenkraan. De keukenkraan met handdouche beschikt over een handvat vlakbij het mondstuk van de kraan waarmee je de handdouche kan laten bewegen.

  Meerdere straalsoorten bij een keukenkraan met uittrekbare handdouche

  afbeelding-0

  Een handdouche van de keukenkraan beschikt over twee verschillende soorten stralen: een standaard straal en een sproeistraal die erg geschikt is voor het uitspoelen van groente of de afwas. Met het knopje, wat zich vlak naast het handvat bevindt, kun je de straalsoort bepalen.

  Op de afbeelding is een keukenkraan met uittrekbare handdouche zichtbaar. Het knopje bevindt zich hier net naast het mondstuk van de kraan. Aan de andere kant van het knopje is een klein gleufje zichtbaar. Bij dat gleufje kan de handdouche van de uitloop worden getrokken. En tot slot zit tussen het gleufje en het knopje het handvat waarmee je richting kan geven aan de sproeistraal.

  0 Reacties op "Wat is een keukenkraan met uittrekbare handdouche?"

  *
  *
  Productenvergelijker 0
  Openen