Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, morgen in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, morgen in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, morgen in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    Klusjes in de badkamer waar je nooit aan toe kwam

    Klusjes in de badkamer waar je nooit aan toe kwam


    Het zijn rare tijden - dat zal niemand zijn ontgaan - en het leven is op dit moment best uitdagend. We moeten allemaal enorm wennen aan de regels van social distancing. Lastig, helemaal nu het mooie lenteweer ons eindelijk heeft gevonden! Een beetje in de tuin werken mag nog wel, maar verder wordt ons op het hart gedrukt om toch vooral binnen te blijven. Veel mensen geven daar al gehoor aan (gelukkig!) en zijn thuis dus druk aan het klussen geslagen. 

    Jeuken jouw handen ook om thuis lekker aan de slag te gaan? Dan is deze blogpost voor jou. Wij hebben eens nagedacht over klussen die je thuis in de badkamer kunt oppakken. Nu is natuurlijk niet het moment voor een volledige badkamerrenovatie, want daarvoor is het nodig dat er allerlei vakmensen over de vloer komen en zit je ten tweede weken zonder werkende douche - niet ideaal nu je nergens anders heen kunt. 

    gereedschap-toiletzitting.jpg
    badkamer-ontspullen.jpg
    voegen-schoonmaken.jpg

    Je badkamer schoonmaken en opruimen

    1. De toiletbril losmaken en de scharnieren schoonmaken. Zonder de toiletbril helemaal te demonteren, kun je het toilet niet perfect schoonmaken. Dit is typisch zo’n klusje waar het anders eigenlijk nooit van komt. Hoe je de toiletbril moet demonteren, lees je in onze blog “Je oude wc-bril vervangen” (alleen zet je dan de oude toiletbril ook weer terug).
    2. Ontspullen in de badkamer. Veel mensen hebben in de badkamer toch een beetje last van verzameldrift: een oude lippenstift (“die kleur staat mooi bij die ene blouse”), pijnstillers waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken (“doen het vast nog wel”), handdoeken waar de gaten in zijn gevallen (“prima poetsdoek”). Lees onze blog over het opruimen van de badkamer!
    3. Ook een perfect klusje voor de komende weken: je voegen opfrissen. Hoe je dat doet, lees je in onze blog over het schoon- of wit maken van je voegen.

    Je badkamer mooier maken

    We raden aan de komende tijd relatief eenvoudige projectjes op te pakken waarmee je je badkamer toch weer een stukje mooier en fijner maakt, zonder de hele boel compleet over de kop te trekken. Want stel je voor dat je wel ziek wordt - dan moet je er toch niet aan denken dat je midden in de puinhoop zit. Maar ook met kleine ingrepen kun je een enorm verschil maken!

    1. Overweeg eens om de kraan van je wastafel te vervangen door eentje in een trendy kleur. Om het plaatje helemaal compleet te maken, kun je er dan ook nog een bijpassende wastafelplug en overloopring bij bestellen.
    2. Ook leuk: vervang de accessoires in je toilet. Tijd om eindelijk die oude, plastic toiletborstel in de kliko te gooien en plaats te maken voor een stijlvollere versie. Zo ook de toiletrolhouder en de handdoekhaak! Kies bijvoorbeeld voor een glamoureuze, gouden set of eentje in stoer mat zwart.
    3. Als je al een hele tijd baalt van de tegels in je badkamer maar niet in de gelegenheid bent om je badkamer op korte termijn opnieuw te laten betegelen, dan kun je je quarantainetijd gebruiken om ze te verven. #StayHome en bestel alles wat je nodig hebt online in plaats van langs de bouwmarkt te gaan, want daar is anderhalvemeteren erg lastig. Histor heeft speciale tegelverf en legt op haar website precies uit hoe het moet.

    rozen-badzout.jpg
    rozenblaadjes-in-bad.jpg

    Chillen in je badkamer

    Je kunt deze tijd natuurlijk ook gebruiken om gewoon lekker in je badkamer te zijn. 

    1. Tenzij je nog in de honeymoon-fase van je relatie zit, is 24 uur per dag met je partner op een kluitje zitten, eventueel nog met kinderen erbij, niet heel erg bevorderlijk voor de romantiek. Dus: organiseer een spa-date in de badkamer! Allebei een lekkere, warme badjas aan, romantisch muziekje op, fles champagne erbij en samen heerlijk wegdromen in een warm bad met rozenblaadjes.
    2. Je kunt ook zelf badzout maken en daar vervolgens meteen lekker mee in bad gaan. Pinterest staat vol met recepten! Zelf heb ik dit recept voor badzout al heel lang op mijn to-do lijst staan. Het is in het Engels, maar alle ingrediënten zijn gewoon in Nederland te krijgen. Essentiële olie en rozenknopjes vind je onder andere bij Holland & Barrett; micapoeder is online verkrijgbaar bij webshops die ingrediënten voor zelfgemaakte make-up verkopen en dodezeezout haal je gewoon bij de supermarkt. 

    Hopelijk kom je met deze ideeën de komende weken zonder verveling door!

    Productenvergelijker 0
    Openen