Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5575 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5575 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, maandag in huis

    5575 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    Nieuw; Vloer&wandxxl!

    Niels

    Geschreven door:  Niels Wiersma

    24 mei 2024

    Bewerkt op: 24 juni 2024 12:59

    Sinds vorige maand is de nieuwe site vloer&wandxxl.nl live gegaan! Met deze website willen wij iedereen helpen die op zoek is naar een nieuwe vloer en/of wand. 

    Nieuw; Vloer&wandxxl!

    Bij Vloer&wandxxl.nl kun je terecht voor een ruime keuze aan vloeren en wanden. Wij zijn nog maar net live en zullen daarom gaandeweg het assortiment verbreden.. Ben je opzoek naar een specifiek product, maar kun je deze nog niet vinden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Ondanks dat het niet online staat, kunnen wij het misschien nog wel voor je regelen. Je kunt ons bellen op 0511-700213 of mailen op [email protected].

    Showroom Vloer&wandxxl

    De showroom, die je wellicht kent van Badkamerxxl, zullen wij ook gebruiken voor Vloer&wandxxl. Onze specialisten staan je graag te woord voor al je vragen. Ben je nog aan het oriënteren? Kom dan gerust langs en maak zeker gebruik van de mogelijkheid om een moodboard te maken. Wil je thuis kijken hoe de kleuren staan? Dan zijn onze samples de ideale oplossing!

    De openingstijden blijven ongewijzigd en je bent altijd welkom om even binnen te komen. Heb je behoefte aan deskundig advies? Plan dan een afspraak.

    Productenvergelijker 0
    Openen