Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, maandag in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    Pastel in de badkamer

    Pastel in de badkamer


    Een trend zou ik het niet per se willen noemen, want pastelkleuren zijn eigenlijk nooit passé. Als het je smaak is en je ervan houdt dat het altijd lente is in je huis, dan kun je met een luchtige lila, lieflijke lichtroze, betoverende babyblauw of magnifieke mintgroen de plank eigenlijk niet misslaan. Ook in de badkamer kunnen pastelkleuren prachtig staan

    Oké, maar hoe doe je dat dan? Hoe maak je van je badkamer een pastelpaleis zonder dat de ruimte eruit zien alsof er een nest met paaseieren is ontploft? Hieronder laat ik een paar voorbeelden zien van verschillende manieren waarop je pastelkleuren kunt toepassen in de badkamer.

    Eén stelregel is in ieder geval: maak niet alles pastel, zorg dat er ook neutrale elementen zijn. In de badkamers hieronder is gekozen voor een neutraal badmeubel in licht hout, wat prachtig staat bij pasteltinten.

    pastel1.jpg
    pastel2.jpg
    pastel3.jpg

    Een andere manier om een dosis pastel aan je badkamer toe te voegen, is te kiezen voor een badkamermeubel in een zachte kleur. Dit is ook een minder 'definitieve' manier om pastel toe te voegen dan de tegels in de voorbeelden hierboven, want een badkamer meubel kun je relatief gemakkelijk vervangen.

    Badkamer met lichtroze badkamer meubel
    Badkamer met lichtgroen badmeubel
    Badkamer met lichtblauw badkamermeubel

    De veiligste manier om te experimenteren met pastelkleuren, is het schilderen van de badkamermuur. Dat betekent trouwens niet dat het pasteleffect niet net zo mooi is als bij de bovenstaande voorbeelden. Kijk maar mee:

    pastel7.jpg
    pastel8.jpg
    pastel9.jpg

    Helemaal om? Hieronder zie je een aantal pastelkleurige producten uit ons assortiment, zodat je zelf snel kunt beginnen.

    Productenvergelijker 0
    Openen