Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, maandag in huis* 5543 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5543 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, maandag in huis

    5543 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    Stank hoeft niet te stinken met Geberit DuoFresh

    Stank hoeft niet te stinken met Geberit DuoFresh

    Het toilet dat altijd fris ruikt

    Je kent het wel, je loop het toilet binnen en het ruikt er niet bepaald fris… Het stinkt er gewoon. En het is niet prettig om vervolgens zelf naar het toilet te gaan in die stank.

    Geberit Duofresh

    Maar liefs 80% van de mensen ergert zich aan de stank op het toilet. Mannen vinden het vooral vervelend om in andermans stank te zitten. En de vrouwen schamen zich als anderen hun toiletgeur ruiken. Maandelijks wordt er voor gemiddeld 10 euro per huishouden uitgegeven aan toilet verfrissers. Allemaal om die geurtjes te maskeren of te camoufleren. Maar er bestaat ook een andere manier om te voorkomen dat je nare luchtjes krijg in je toilet.

    Hoe krijg ik een stankvrij toilet?

    Je hebt vast weleens de termen ‘Stank hoef niet te stinken’ en ‘Stankvrij toilet’ voorbij horen komen. Maar wat is dat nou precies? Geberit heeft een prachtig systeem op de markt gebracht. Namelijk de Geberit DuoFresh. De Geberit DuoFresh zorgt ervoor dat je niet meer een stinkend toilet hebt en de geurtjes direct verdwijnen door middel van een geurafzuiging. Zo bespaar je de kosten van de toiletverfrissers en verdien je de investering makkelijk terug. Geberit heeft namelijk laten uitzoeken dat de DuoFresh € 3,- per maand kost bij een investering van €250,- en een gebruiksduur van 13 jaar.

    Hoe werkt de Geberit DuoFresh?

    De vieze geurtjes in de toiletpot worden via de achterkant van het de pot direct gezuiverd door middel van een koolstoffilter. Deze geurafzuiging kan je vóór het toiletgebruik met één druk op de knop aanzetten aan de bovenkant de bedieningsplaat.

    Deze speciale bedieningsplaat, de Geberit Sigma 40, wordt geleverd inclusief een toiletblokhouder. In deze houder kan het speciale geurblokje geplaatst worden. Bij het doorspoelen komt er vervolgens gekleurd water terug in de pot en laat het een frisse geur achter. Deze twee technieken samen vormen de DuoFresh en zorgen voor een stankvrij toilet.

    Geen ingewikkelde handleiding en met één druk op de knop zet je het zuigsysteem al in werking. Een kind kan de was doen!

    Hoe werkt de toiletblokhouder

    Het voordeel van de toiletblokhouder in het bedieningspaneel is dat je geen blokje meer aan de binnenkant van je toiletpot hoeft te hangen. Dankzij dit mooie systeem wordt er automatisch een frisse geur verspreidt als je het toilet doorspoeld. Het blokje wordt achter de bedieningsplaat geplaatst.

    Door de bedieningsplaat naar voren te kantelen kan het blokje makkelijk en op een hygiënische manier in het paneel geplaatst worden. Op deze manier heb je na iedere spoelbeurt een fris toilet doordat de toiletpot zich vult met fris, gekleurd water.

    De toiletblokjes die hiervoor gebruik worden zijn anders dan de toiletblokjes die je traditioneel aan de binnenkant van het hangend toilet hangt. Geberit produceert zelf geen toiletblokjes. In onze webshop vind je een overzicht van alle toiletblokjes voor toiletblokhouders. Deze blokjes zijn ook gewoon verkrijgbaar bij de supermarkt of drogist en zijn hetzelfde als de stortbakblokjes, die gebruik worden bij opbouwreservoirs.

    Let er bij aanschaf van stortbakblokjes op dat er geen chloor of oxiderende bestandsdelen in zitten.

    Altijd een passend bedieningspaneel

    De bedieningsplaat is voorzien van een waterbesparende knop. Daarnaast kan je ook de geurzuivering bedienen met hetzelfde paneel. Er is altijd wel een paneel die past bij de stijl van je toiletruimte. Want de Sigma 40 bedieningsplaat is verkrijgbaar in glazen varianten in de kleuren zwart, wit en umbra en in kunststof zwart en wit.

    Het Geberit systeem zorgt voor minimale geluidsoverlast. Bovendien is het Geberit DuoFresh inbouwsysteem makkelijk en snel te monteren.

    Hoe installeer ik de Geberit DuoFresh

    Je kunt de set voor de Geberit DuoFresh zelf samenstellen. Daarnaast biedt Badkamerxxl.nl ook een aantal complete DuoFresh sets aan.

    Wanneer je zelf een DuoFresh set wilt samen stellen heb je het volgende nodig:

    – Een hangtoilet
    – Één van de vijf Geberit Sigma 40 bedieningsplaten
    – Het Geberit DuoFresh inbouwreservoir

    De onderstaande video laat je de installatie van de Geberit DuoFresh duidelijk zien! Nog niet overtuigd van dit mooie systeem? Denk er nog maar eens aan als je weer een stinkende toiletruimte binnenstapt…!

    Gebruikerservaring

     

    Productenvergelijker 0
    Openen