Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, morgen in huis* 5543 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, morgen in huis*

    5543 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, morgen in huis

    5543 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    Wat is een vaatdouche?

    Wat is een vaatdouche?

    Een vaatdouche is een elastisch en uittrekbaar gedeelte van een keukenkraan waardoor de kraan beter geschikt is voor het afspoelen van groente, pannen, borden etc. dan normale keukenkranen. Wanneer een keukenkraan met een vaatdouche wordt geassocieerd dan houdt dat in dat de kraan meestal over een elastische uitloop beschikt. Of de uitloop elastisch en uittrekbaar is, verschilt per soort keukenkraan met vaatdouche.

    De verschillende soorten vaatdouches

    Net als dat er verschillende soorten keukenkranen zijn, zijn er ook verschillende soorten vaatdouches. Zo zijn er keukenkranen met kolom en veer waarbij de vaatdouche niet uit de uitloop getrokken hoeft te worden. In dit geval is de vaatdouche wel zeer elastisch. Verder is er een keukenkraan met een uittrekbare handdouche en een keukenkraan met mousseur. Bij deze keukenkranen moet de vaatdouche wel uit de uitloop worden getrokken voordat deze gebruikt kan worden. Het verschil tussen deze keukenkranen is dat een uittrekbare handdouche iets groter is dan een mousseur. Wat bij een mousseur van belang is om te weten, is dat deze niet altijd uittrekbaar is. Dat komt doordat een mousseur is onder te verdelen in verschillende soorten.

    Naast deze verschillende soorten vaatdouche zitten er ook verschillen in de hoogtes van de keukenkranen. In dit geval gaat het om kranen met een hoge of een lage uitloop. Heb je interesse in een keukenkraan met vaatdouche of wil je er nog meer van weten? Klik dan hier voor een impressie van verschillende vaatdouches.

    Productenvergelijker 0
    Openen