Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Nog even geduld, vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Tot zo.

Voor besteld, vanavond in huis*

5407 klanten geven ons een 9

30 dagen bedenktijd

  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, vanavond in huis*

  5407 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, vanavond in huis

  5407 klanten geven ons een 9

  becommerce Gecertificeerde webwinkel

  Wat doen de jets van whirlpools?

  Daniel

  Geschreven door: Daniel

  7 March 2018

  Wat doen de jets van whirlpools?
  Reacties

  Jets van whirlpools kunnen zowel lucht als water in een bad stuwen. Het stuwen van water en lucht wordt ervaren als zeer ontspannend en kan vergeleken worden met een massage. De jets zijn in twee categorieën op te delen. Deze categorieën zijn: luchtjets en hydrojets.

  luchtjets

  de luchtjets zijn in de meeste gevallen geplaatst in de bodem van het whirlpool bad. Lucht is namelijk licht en gaat zo snel mogelijk naar het wateroppervlak. Hierdoor stuwt de lucht tegen en langs het lichaam. Een luchtjet is onderhoudsarm, maar maakt wel meer geluid dan een hydro-jet, welke hierna aan de orde komt. Het geluid en het weinige onderhoud wat een luchtjet heeft komt door de pomp. De pomp maakt veel geluid maar zorgt er ook voor dat er geen water in de luchtjet kan komen, zodat de luchtjet van weinig onderhoud met zich mee brengt.

  Hydro-jets

  Door een hydro-jet wordt water heen gestuwd. Dit gebeurt door middel van een pomp. Met een hydro-jet kun je ook lucht toevoegen, zoals bij luchtjets het geval is. Een hydro-jet is er in verschillende soorten, zo zijn er draaiende hydro-jets en grote of kleine hydro-jets. De pomp die het water door de hydro-jets heen stuwt kan dit ook in meerdere variaties doen, bijvoorbeeld met veel óf met weinig kracht.

  0 Reacties op "Wat doen de jets van whirlpools?"

  *
  *
  Productenvergelijker 0
  Openen