Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Nog even geduld, vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Tot zo.

Voor besteld, vanavond in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, vanavond in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, vanavond in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Becom Gecertificeerde webwinkel

  Wat is een geïsoleerd kraanhuis?

  Wat is een geïsoleerd kraanhuis?

  Een kraanhuis is het gedeelte van een thermostaatkraan waar het koude en warme water terecht komt voordat het vervoerd wordt naar de douchekop of baduitloop. In het kraanhuis wordt het koude en warme water dus pas met elkaar gemengd. Het kraanhuis bevindt zich tegen de aansluitingen aan en tussen de bedieningsknoppen van de thermostaatkraan. Wanneer een kraanhuis geïsoleerd is, betekent dat de badkamerkraan niet warmer kan worden dan de ingestelde temperatuur, oftewel de temperatuur van het water. Dit wordt ook wel CoolTouch genoemd.

  Op de afbeelding is een thermostaatkraan zichtbaar. Het ronde kraanhuis bevindt zich in het midden, tussen de bedieningsknoppen voor de toevoer en de temperatuur van het water. Aan het kraanhuis zitten drie aansluitingen verbonden: één waar het koude water vandaan komt, één waar het warme water vandaan komt en één waarmee het gemengde water naar de douchekop wordt vervoerd.

  Klik hier voor een impressie van meerdere badthermostaten en douchethermostaten met een geïsoleerd kraanhuis.

  Productenvergelijker 0
  Openen