Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Met antislip voorziening

Villeroy & Boch douchebakken

Villeroy & Boch douchebakken zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er verschillende afmetingen, vormen en materialen. Een Villeroy & Boch douchebak staat bekend om zijn waterdichtheid. Wat belangrijk is bij het kopen van een douchebak zijn de afmetingen van het glaswerk wat je er op gaat plaatsen. Het is belangrijk dat deze afmetingen overeenkomen

 

...

Lees meer informatie en advies over Villeroy & Boch douchebak

66 Artikelen
Filters

Advies over Villeroy & Boch douchebak

De meeste douchebakken van V & B zijn qua maatvoering universeel, hierdoor zal een vierkante douchecabine van 90x90 vrijwel altijd op een douchebak van 90x90 passen. Let op: er zijn wel uitzondering, wanneer je zeker wilt weten of de gekozen douchebak geschikt is, is het handig om even contact met ons op te nemen.

Gebruik van Villeroy en Boch douchebakken

Een Villeroy & Boch douchebak kun je in verschillende situaties toepassen. 

Gebruik met een inloopdouche

Een inloopdouche zal een ruimtelijk gevoel geven in je badkamer. Het grote voordeel van een inloopdouche is dat deze voor iedereen erg gebruiksvriendelijk is, ook voor mensen met een rolstoel of mensen die slecht ter been zijn. Een inloopdouche wordt vaak gelijkvloers gemonteerd, hierdoor krijg je kleine of zelfs geen drempels. Onze inloopdouches worden altijd voorzien van veiligheidsglas. Wanneer veiligheidsglas breekt of valt zal het volledig uiteen in kleine stukjes. Deze kleine stukjes glas zijn afgerond glas, hierdoor krijg je geen scherven

Gebruik met een douchecabine

Een V & B douchebak wordt het meest gebruikt in combinatie met een douchecabine. Douchecabines zijn er in veel verschillende vormen en afmetingen. Ook douchecabines worden geleverd met veiligheidsglas. Let op: douchecabines worden geleverd zonder douchebak.

Gebruik met een nisdeur/nisruimte

Wanneer je een doucheruimte tussen 2 muren in wilt bouwen kun je in combinatie met een douchedeur ook een douchebak gebruiken. Hierbij is het erg belangrijk om een douchebak te gebruiken die qua afmetingen gelijk staat aan de doucheruimte zelf. 

Verschillende vormen en materialen van een V & B douchebak

Een douchebak van Villeroy & Boch is in veel verschillende vormen en materialen te verkrijgen. (Let op bij de keuze van de maatvoering en vorm van de douchecabine/douchewanden) 

Villeroy en Boch douchebakken in verschillende vormen:

  • Kwartrond
  • Rechthoekig
  • Vierkant
  • Vijfhoekig

V & B douchebak verkrijgbaar in verschillende materialen

  • Acryl
  • Quaryl

Douchebakken in verschillende kleuren

  • Antraciet
  • Grijs
  • Wit

Populaire series

Douchebakken van Villeroy & Boch kennen een aantal populaire series, maar vooral de Villeroy & Boch Architectura Metalrim is een erg populaire douchebak.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen