Type profiel/bevestiging
Kleur profiel/bevestiging
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Antikalkbehandeling

Douchecabines 120x80 cm

Steeds meer mensen ondervinden dat de badkamer een prominenter deel gaat uitmaken van hun leven en kiezen dan ook voor meer comfort en daarom een grotere douchecabine zoals de 120 x 80 cm douchecabine. Deze cabines zijn in rechthoekige vorm verkrijgbaar. Ook in andere maten is dit de meest geplaatste vorm. Andere populaire afmetingen voor douchecabines zijn 90 x 90 cm, 100 x 100 cm en tot slot 120 x 90 cm.

...

Lees meer informatie en advies over 120x80 douchecabine

12 Artikelen
Filters

Advies over 120x80 douchecabine

De meeste 120 x 80 cm douchecabines zijn voorzien van een zij instap, wat simpelweg betekend dat je de cabine via de zijkant betreed. Er kan gekozen worden voor een schuifdeur of een draaideur. Een schuifdeur schuift langs het vaste deel en werkt ruimtebesparend. Een draaideur kan heel praktisch zijn en wordt doorgaans het meest toegepast. Het verschilt per merk en serie uit hoeveel draaideuren een cabine bestaat. Houd daarom rekening met de maat van de deur(en) zodat ze genoeg ruimte hebben om te openen.

Standaard voorzien van veiligheidsglas

Al onze 120 x 80 cm douchecabines zijn voorzien van 8 mm veiligheidsglas. Veiligheidsglas is extra sterk. Mocht het voorkomen dat het wel stukgaat dan breekt het glas in afgeronde stukjes, wat de kans op verwondingen minimaal maakt. De meeste 120 x 80 cm cabines zijn voorzien van een speciale antikalkbehandeling. Deze coating werkt vuilafstotend en voorkomt kalkvorming. Onze cabines worden standaard geleverd zonder douchebak. Dit maakt het mogelijk om direct op de vloer te plaatsen, wat voor een strakke en moderne uitstraling zorgt. Wil je wel een douchebak? Dan is het noodzakelijk dat de afmeting en vorm van de douchebak overeen komt met de douchecabine. Wij helpen je daar graag bij.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen