Type profiel/bevestiging
Kleur profiel/bevestiging
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Antikalkbehandeling
Breedte wand in cm

tot

Breedte deur in cm

tot

Douchecabines 90x90 cm: compleet met chroom, RVS of zwart profiel

De gemiddelde en meestvoorkomende afmeting van een douchecabine is 90 x 90 cm. De minimale afmetingen voor een douchecabine zijn 80 x 80 cm. De 90 x 90 cm douchecabine is niet voor niets zo’n populaire afmeting: hij past in vrijwel iedere badkamer. Heb je nog ruimte over voor een grotere douchecabine? Bestel dan gerust een maatje groter. Grotere douchecabines zijn verkrijgbaar in de afmetingen 100 x 100 cm, 120 x 80 cm en tot slot 120 x 90 cm.

...

Lees meer informatie en advies over 90x90 douchecabine

47 Artikelen
Filters

Advies over 90x90 douchecabine

De standaard 90 x 90 cm douchecabine is verkrijgbaar in drie verschillende vormen, namelijk vierkant, kwartrond en vijfhoekig. Daarnaast kun je kiezen voor een zij instap of een hoekinstap, zodat er altijd een douchecabine is die bij jouw badkamer past. Normaliter zijn de cabines voorzien van een draaideur, maar bij enkele cabines met een hoekinstap kan ook worden gekozen voor een schuifdeur. De meeste 90 x 90 cm douchecabines zijn voorzien van een profiel,  maar wist je dat wij ook profielloze douchecabines hebben? Profielloze douchecabines zorgen voor een extra ruimtelijk gevoel, doordat de bevestigingen aan de wand amper te zien zijn.

90 x 90 cm met veiligheidsglas

Al onze douchecabines zijn voorzien van veiligheidsglas. Veiligheidsglas is een stuk sterker in vergelijking met normaal glas. Het belangrijkste van veiligheidsglas is de manier van breken indien het wel stuk gaat. Normaal glas is ontzettend scherp en zorgt snel voor verwondingen, terwijl veiligheidsglas, mocht het stuk gaan, in afgerond stukjes spat wat de kans op verwondingen minimaal maakt.

Twee diktematen

Er zijn twee verschillende diktematen van veiligheidsglas wanneer je kiest voor een douchecabine van 90 x 90 cm, namelijk 6 mm en 8 mm. Een boel van onze 90 x 90 cm douchecabines zijn voorzien van een speciale antikalkbehandeling. Deze coating werkt vuilafstotend en voorkomt kalkvorming.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen