0
  Je winkelwagen is leeg
  Prijs

  tot

  Maximale levertijd

  Grohe sanitair & badkamers

  Grohe sanitair is er in verschillende soorten en maten. Het merk is al sinds 1936 het meest bekende en het meest gerenommeerde merk voor kranen en andere sanitair artikelen. Zo beschikt Grohe bijvoorbeeld over thermostaten, douchesystemen en bedieningspanelen voor toiletten. Elke product is zo vormgegeven dat de technische snufjes van Grohe van toepassing zijn.

  Lees meer informatie en advies over Grohe

  549 Artikelen
  Filters

  Advies over Grohe

  Kernwaarden Grohe

  In alle Grohe producten van BadkamerXXL zijn er een aantal kernwaarden die naar voren komen: kwaliteit, technologie en duurzaamheid. Deze drie kernwaarden worden toegepast in het design van de Grohe producten, hierdoor geven de verschillende artikelen een plezierig gevoel bij het gebruiken van water. Een andere eigenschap van de verschillende Grohe producten is de lange levensduur van de producten. Door het design en bijbehorende kernwaarden zijn de producten voorzien van een lange levensduur.

  Populaire Grohe series

  Grohe heeft veel verschillende series die elk hun unieke karaktereigenschappen met zich mee brengen. Zo zijn er voor elke serie weer bepaalde technische snufjes die de serie uniek maakt in hun soort. De meest populaire series zijn onder andere de Euphoria Cube, Power & Soul, Grohtherm Cube en Essence New.

  Populaire productgroepen

  Het assortiment is voornamelijk gericht op kranen. Om precies te zijn vooral douchekranen, wastafelkranen, badkranen, keukenkranen en fonteinkranen. Wil je eenvoudig zoeken? Neem dan eens een kijkje bij de complete douchesets van Grohe.

  Vergelijken 2
  Filter Filters
  Productenvergelijker 0
  Openen