Met thermostaat
Met hoofddouche
Prijs

tot

Maximale levertijd

Hotbath douchesets

Hotbath staat onder andere bekend om zijn uitgebreide lijn aan douchesets. Het assortiment bestaat uit opbouw- en inbouw douchesets. Voor een groot gedeelte heeft de Get Together serie de overmacht aan artikelen. Alle douchesets in deze serie bestaan uit een thermostaat, hoofddouche en handdouche. Daarnaast hebben we een aantal luxere douchesets met grote regendouche voor je samengesteld. Wil je geen hoofddouche? Dan hebben we ook een aantal glijstangsets gemaakt waarbij je met een douchekop doucht.

 

...

Lees meer informatie en advies over Hotbath doucheset

564 Artikelen
Filters

Advies over Hotbath doucheset

Je hebt keuze uit de volgende series die elk een eigen stijl hebben:

 • Buddy: robuust
 • Laddy: slank en minimalistisch
 • Chap: kruisgrepen
 • Bloke: kubistisch
 • Friendo: speels karakter
 • Amice: klassiek

Hotbath doucheset: verschillende kleuren

Elke Hotbath doucheset is in chroom of geborsteld nikkel kleur verkrijgbaar. In beide gevallen wordt de kraan van massief messing gemaakt en komt er vervolgens een verchroomde of geborsteld nikkel finish overheen. Geborsteld nikkel is qua kleur erg vergelijkbaar met de luxere RVS kranen.

Hotbath Get Together

Get Together is de verzamelnaam/serie van Hotbath waarbij ze van elke serie (Buddy, Laddy, Chap etc) een opbouw en inbouw doucheset variant hebben ontwikkeld. Elke doucheset is daarnaast modulair opgebouwd zodat je hem eventueel kan uitbreiden met een grotere hoofddouche of een andere type handdouche. Bij inbouwsets kun je er eventueel ook nog een glijstang bij bestellen.

Het idee van alle Hotbath Get Together douchesets is hetzelfde. Zoals we eerder hebben vermeld bestaat elke douchesets uit een thermostaat, hoofddouche en handdouche. Hieronder een aantal populaire douchesets uit de Get Together serie:

 • SDS 1 (opbouw)
 • IBS 1 (inbouw)
 • IBS 1A (inbouw)
 • IBS 2 (inbouw)
 • IBS 2A (inbouw)

Zoals je ziet zijn er bij de Hotbath inbouwsets een aantal ' A ' varianten (IBS1A, IBS2A). Wat zijn de verschillen met de normale uitvoeringen?

Bij de inbouwsets kun je per serie nog kiezen uit twee modellen, of eigenlijk uit twee inbouw thermostaten. We nemen als voorbeeld de IBS 1 en de IBS 1A.

Bij de IBS 1 wordt een thermostaat met twee losse stopkranen geleverd. Hierdoor heb je in totaal drie inbouwkranen in de wand. Met de thermostaat regel je de temperatuur en elke stopkraan is verantwoordelijk voor zijn uitgang. Bijvoorbeeld de bovenste voor de hoofddouche en de onderste voor de handdouche. Het voordeel van dit systeem is dat je zowel de handdouche als de hoofddouche tegelijk aan kunt zetten, mits de CV-ketel dat aan kan natuurlijk. Het nadeel is dat je in totaal drie inbouwkranen in je wand hebt.

Bij de IBS 1A wordt een thermostaat met 2-weg omstel geleverd. Hiermee heb je één inbouwkraan met daarop een thermostaat voor de temperatuur en een omstelknop waarbij je de watertoevoer van de hoofddouche of van de handdouche kunt aanzetten. Het voordeel is dat je slechts één inbouwkraan in de wand hebt. Het nadeel is dat je niet de hoofddouche en handdouche tegelijk aan kunt zetten. 

Hotbath regendouche sets

Voor de echte doucheliefhebbers hebben we speciaal een aantal luxe regendouche sets samengesteld. Al deze regendouche sets van Hotbath zin voorzien van een grote hoofddouche, inbouwthermostaat, handdouche met houder en doucheslang. De ene hoofddouche heeft een waterval functie, bij de andere is de hoofddouche wel 50 cm breed! Kortom, met één van deze sets breng je een echte krachtpatser in huis waar iedereen jaloers op is. 

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen