Lengte in cm

tot

Breedte in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Met douchegedeelte
Hoogte in cm

tot

Inhoud in l

tot

Hoekbaden

Heb je geen andere keus dan om een bad in de hoek van de badkamer te plaatsen? Dan zou een hoekbad jouw oplossing kunnen zijn. Ten opzichte van standaard ligbaden zijn hoekbaden ruimtebesparend en geschikt voor de kleinere badkamers. Een hoekbad is verkrijgbaar in verschillende vormen, namelijk: a-symmetrisch, zeshoekig, vijfhoekig en kwartrond. Alle uitvoeringen zijn gemaakt van acryl. Acryl voelt warmer aan, is slip- en kleurvast en gaat erg lang mee.

...

Lees meer informatie en advies over Hoekbaden

203 Artikelen
Filters

Advies over Hoekbaden

Voor- en nadelen hoekbaden

  • + Praktisch wanneer het bad alleen in de hoek geplaatst kan worden
  • + Een hoekbad is ruimtebesparend en snel geschikt voor kleine badkamers
  • -  Je kan niet in alle hoekbaden rechtuit liggen

Onze hoekbaden worden standaard zonder badpanelen geleverd. Dat betekent dat je de ombouw en afwerking, bijvoorbeeld met tegels, nog zelf moet betimmeren. Wel kun je bij een hoekbad van Beterbad er een bijpassende baddrager bij bestellen. Dan wordt het bad compleet met ombouw geleverd en op die ombouw kun je direct beginnen met tegelen.

Hoekbad met bubbels? Bekijk onze whirlpool hoekbaden.

Hoekbad met whirlpool systeem

Wil je een whirlpool bad met een hoekbad combineren? Dan kom je uit bij een whirlpool hoekbad.

Verschillende afmetingen van hoekbaden

Afhankelijk van de vorm van het bad zijn er een aantal populaire afmetingen. Bij een a-symmetrisch bad zijn de afmetingen 160 x 90 cm en 170 x 75 cm populair. Bij een kwartrond hoekbad is 140 x 140 cm en 145 x 145 cm populair. Bij de grotere afmetingen is het mogelijk om met twee personen in bad te zitten.

Douchen in een hoekbad?

Wanneer je douchen en badderen combineert in een hoekbad is het belangrijk dat je een hoekbad met douchegedeelte zoekt. Hierbij zit er in het bad een extra plateau verwerkt waardoor uitglijen vrijwel uitgesloten wordt. Ook de afvoer van het water zit hier verwerkt.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen