Badkamermeubel met composiet wastafel

Een badkamermeubel met een composiet wastafel bestaat uit verschillende soorten ... Lees meer

Een badkamermeubel met een composiet wastafel bestaat uit verschillende soorten en maten. Zo zijn er verschillen in de afmetingen of de kleur van de onderkast. Bij BadkamerXXL zijn de badkamermeubels voorzien van handige snufjes die uitstekend bij een badkamer van pas kunnen zijn. 

Het composiet bestaat uit verschillende varianten. Enkele voorbeelden van composiet wastafels zijn:

  • Solid Surface
  • Artificial Stone
  • Fine Stone

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk met een composiet wastafel verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

Lees meer informatie en advies over badkamermeubel composiet wastafel

13

13 artikel(en)

13 artikel(en)

13

13 artikel(en)

13 artikel(en)

catId-1992;type-category-productlist;composiet-wastafel;sku-151470;sku-151469;sku-151471;sku-334171;sku-151472;sku-40409;sku-147534;sku-147536;sku-147535;sku-40408;sku-147533;sku-40410;sku-147532

Wat is nu eigenlijk composiet?

Composiet is een combinatie van hars, gerecycled graniet en kwarts. Het materiaal bestaat dus gedeeltelijk uit natuursteen, maar is een technisch vervaardigd product. Wat betreft eigenschappen lijkt een composiet wastafel op een granieten wastafel. Net als het materiaal voor deze wastafel is composiet een hard materiaal en heeft de wastafel een luxe uitstraling. Verder kan een composiet wastafel niet makkelijk slijten, is het krastbestendig en poriënvrij. Hiertegenover staat wel dat composiet gevoelig is voor vlekken.

Het aantal kraangaten

Uit hoeveel kraangaten de badkamermeubel met een composiet wastafel kan beschikken hangt af van de breedtematen. Bij de breedtematen 60, 80 en 100 cm kan er gekozen worden voor één kraangat. Een uitzondering hierin is de Thebalux Nuance badkamermeubel in 100 cm. Hier kan namelijk uit zowel één als twee kraangaten gekozen worden. Vanaf 120 cm kan de badkamermeubel met een composiet wastafel geleverd worden met twee kraangaten. Deze badkamermeubels zijn namelijk door de breedte beter geschikt voor meerdere kraangaten

De dieptematen van een badkamermeubel met composiet wastafel

De afmeting die samen met de breedtemaat de opbergruimte in de onderkast en de ruimte voor de wastafel bepaald, is de dieptemaat. Dit is de afmeting van de achterkant van de onderkast tot de voorkant. Bij de badkamermeubels met een composiet wastafel zijn geen ondiepe modellen beschikbaar. De beschikbare afmetingen zijn namelijk 45 en 52 cm. Deze afmetingen behoren tot de diepe modellen en bieden ruim voldoende opbergruimte en ruimte voor de wastafel.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding