Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Nog even geduld, vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Tot zo.

Voor besteld, vanavond in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, vanavond in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, vanavond in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Becom Gecertificeerde webwinkel

  Douchesets voor mannen

  Douchesets voor mannen


  Ben je bezig om je eerste echte man cave in te richten? Dan moet de badkamer net er natuurlijk net zo stoer uitzien als de rest van de het huis. Maar is een badkamer niet bij uitstek een vrouwenkamer? Haha, nou, dat hoop ik toch niet. Douchen moeten we allemaal. En je mag dan ‘s ochtends geen mascara opdoen (of wel - make-up is ook steeds meer voor mannen!), maar je scheert je waarschijnlijk wel, of anders style je je baard. En je haar. Dus ook de badkamer moet je gewoon helemaal zo inrichten dat hij precies aan jouw smaak voldoet, want je brengt er best wat tijd door. 

  Eén manier om dat te realiseren is door een goeie doucheset te kiezen. Met zo’n supertrendy industriële zwarte doucheset kan het eigenlijk niet fout gaan. Ook een ingetogen, luxe RVS doucheset met een strakke belijning misstaat absoluut niet in jouw bachelor pad. En voel je je niet zo snel aangetast in je mannelijkheid? Dan kun je zelfs voor een mooie gouden doucheset kiezen, want ook een man mag best voor een beetje glamour gaan.

  Matzwarte opbouw doucheset van Bongio
  Matzwarte inbouw doucheset van Brauer


  De kleur is dus eigenlijk aan jou. Om het geheel aan de stoere kant te houden, is het wel aan te raden om een vormgeving te kiezen die niet te tuttig aandoet. Zo kies je beter voor een moderne doucheset met één greep dan een traditionele kruisgreepkraan met twee grepen. Om het geheel nog een stukje strakker te maken en het jezelf ook qua schoonmaken makkelijker te maken, kun je voor een inbouw doucheset gaan. Het grote voordeel hiervan is dat je geen leidingen hebt die je schoon moet maken. Het nadeel is wel dat het meer werk kost om ze te monteren.

  Last but not least, welke doucheset je ook kiest, zorg dat ie schoon blijft. Een doucheset vol met kalkaanslag doet het stijlvolle effect van je doucheset heel snel achteruit hollen. En maakt lang niet zo'n indruk op dames of heren die zich na een eerste nachtje blijven slapen 's ochtends willen opfrissen in jouw badkamer...

  Productenvergelijker 0
  Openen