Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Nog even geduld, vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Tot zo.

Voor besteld, vanavond in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, vanavond in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, vanavond in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Becom Gecertificeerde webwinkel

  Mooi merk: Riverdale

  Mooi merk: Riverdale


  Riverdale is een merk dat wij al jaren in ons assortiment hebben en dat ieder seizoen weer producten uitbrengt waar ons hart sneller van gaat slaan. Het merk brengt producten uit voor het hele huis; wij beperken ons natuurlijk tot producten voor de badkamer, maar het liefst verkochten we alles van Riverdale. Zó mooi vinden we het!

  Riverdale is één van de bekendste merken in de woonbranche met als motto ‘fashionable living’. Niet slecht voor wat oorspronkelijk, en dan hebben we het over 1993, begon als een bescheiden familiebedrijf! Inmiddels heeft elk zelfrespecterend bedrijf op de interieurmarkt Riverdale in zijn assortiment opgenomen en verkoopt Riverdale haar spullen bovendien tot ver buiten Europa. 

  In de badkamer schittert Riverdale met name door de prachtige, origineel vormgegeven badkamerspiegels die het bedrijf creëert. Die zetten we dus vandaag even in de schijnwerper.

  Ronde badkamer spiegel van Riverdale

  Deze ronde spiegel is één van onze absolute favorieten. Ronde spiegels zijn momenteel supertrendy en dus zie je ze heel veel, maar Riverdale weet er toch net weer iets anders van te maken dankzij het slanke aluminium frame waar de spiegel op rust. 

  Je kunt daar ook nog wat mooie spulletjes op uitstallen, zoals een luchtje of een potje crème. Want ook op praktisch vlak stelt Riverdale ons nooit teleur.


  Voor wie geen ronde spiegel wil, is er een vergelijkbare spiegel die gewoon is uitgevoerd als rechthoek. Aan de onderzijde van deze spiegel loopt een matzwart aluminium planchet waarop je ook weer wat spulletjes kunt plaatsen. De industriële uitstraling van deze prachtige spiegel is tegelijkertijd tijdloos en trendy en we love it.

  Rechthoekige badkamer spiegel van Riverdale

  Net zo verliefd op Riverdale als wij? Vergeet dan zeker ook niet bij de rest van de badkamerserie van Riverdale te kijken. Je kunt je hele badkamer ermee inrichten. Fashionable living, jazeker!

  Productenvergelijker 0
  Openen