Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Nog even geduld, vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Tot zo.

Voor besteld, vanavond in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, vanavond in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, vanavond in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Becom Gecertificeerde webwinkel

  Voorbewerkte (doorslaanbare) kraangaten

  Voorbewerkte (doorslaanbare) kraangaten

  Wanneer een wastafel beschikt over één of meerdere voorbewerkte kraangaten, houdt dat in dat de wastafel eigenlijk nog niet over volledige kraangaten beschikt. Het kraangat is namelijk gedeeltelijk gevormd en ook niet zichtbaar. Om het wel zichtbaar te maken kun je gemakkelijk via de onderkant van de wastafel de kraangaten ‘doorslaan’.

  Voorbewerkte kraangaten bij welke kranen en wastafels?

  De kraangaten die voorbewerkt en dus doorslaanbaar zijn kunnen bij alle soort wastafelkranen van pas komen. Wanneer je namelijk een wandkraan (inbouw wastafelkraan) hebt, heeft de wastafel geen kraangaten nodig en hoef je dus niet de wastafel ‘door te slaan’. Hierdoor heb je geen zichtbaar kraangat, terwijl je wel een voorbewerkt kraangat hebt. In het andere geval kun je er altijd voor kiezen om gebruik te maken van een opzetkraan. Om deze te plaatsen kun je dus gemakkelijk via de onderkant ‘de wastafel doorslaan’. Hierdoor maak je van het voorbewerkte kraangat een volledig kraangat.

  Een wastafel met voorbewerkte kraangaten heeft altijd ruimte aan de achterzijde van een kraan, zoals op de afbeelding te zien is. Op deze achterkant bevindt zich ook het doorslaanbare kraangat. Voorbewerkte kranen kunnen bij alle wastafels voorkomen, zolang het maar een achterzijde heeft en die nog niet over volledige kraangaten beschikt. De doorslaanbare kraangaten komen dus niet voor bij een opzetwastafel bijvoorbeeld. Wanneer de wastafel over één kraangat beschikt, bevindt het voorbewerkte kraangat zich meestal in het midden en op de achterzijde van de wastafel. In het geval van twee kraangaten, bevindt zich meestal één kraangat op 1/3 vanaf de zijkant en het andere kraangat op 1/3 vanaf de andere zijkant.

  Productenvergelijker 0
  Openen