Prijs

tot

Maximale levertijd

Koperen kraan kopen? Voor de landelijke & exclusieve badkamer

Wil je een keer wat anders dan anders en heb je een exclusieve en/of landelijke stijl? Wellicht ben je op zoek naar een koperen kraan voor je badkamer. Koperen kranen worden de laatste jaren steeds populairder in de landelijke badkamer. Heb je bijvoorbeeld een betonnen of mat-zwarte wastafel? Dan past daar een koperen wastafelkraan perfect bij. We zijn momenteel bezig om ons assortiment betreft koperen uit te breiden.

...

Lees meer informatie en advies over Koperen kraan

344 Artikelen
Filters

Advies over Koperen kraan

Koperen kraan voor de badkamer

Er was een tijd dat koper echt stond voor 'ouderwets', maar die tijd is voorbij. De koperen kraan komt weer volledig terug in de landelijke badkamer. Combineer bijvoorbeeld een koperen wastafelkraan op een natuurstenen wastafel. Of een koperen doucheset in je douchecabine met mat-zwarte douchebak of douchevloer.

Geborsteld koperen kraan voor de keuken

De landelijke keuken is al jaren populair en daar wordt vaak een betonnen of betonlook keukenblad gebruikt. Een koperen keukenkraan is daar de perfecte toevoeging op. Momenteel bieden we alleen nog een hoge gebogen keukenkraan aan. Ben je op zoek naar een alternatief? Neem dan even contact met ons op. Wellicht hebben we nog meer modellen in de pijpljn!

Zelf een kraan van koper maken?

Voor de echte doe-het-zelvers is het ook mogelijk om zelf een koperen kraan te maken. Met wat koperen buizen, een buigtang en wat koperen stopkraantjes kom je al een heel eind.

Eigen Huis & Tuin heeft hier al eens een video over gemaakt.

Help mijn koperen kraan zit vast

Door verkalking kan het voorkomen dat een kraan vast komt te zitten. Vaak denk je dan als eerst aan een grote waterpomptang om de kraan weer los te draaien. Maar wij adviseren om dit niet te doen, want vaak breng je dan alleen maar meer schade aan je kraan aan. Er is een manier om dit eenvoudiger te doen. Hoe? De cola techniek. Dat Cola een reinigende functie heeft, en dat het niet helemaal gezond voor je is weten we allemaal. Maar je kan het ook gebruken om je kraan soepel te maken. Giet wat cola over het vastzittende onderdeel of smeer het met een kwastje in.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen