Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Morgenochtend vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Fijne avond.

Voor besteld, morgen in huis*

5413 klanten geven ons een 9

30 dagen bedenktijd

  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, morgen in huis*

  5413 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, morgen in huis

  5413 klanten geven ons een 9

  becommerce Gecertificeerde webwinkel

  Nieuw: Grip en Flame, industriële kranen van vtwonen

  Anneloes

  Geschreven door: Anneloes

  19 maart 2020

  Nieuw: Grip en Flame, industriële kranen van vtwonen
  Reacties


  Reikhalzend hebben we ernaar uitgekeken – de aankomst van twee schitterende nieuwe kraanseries van vtwonen baden, de Grip en de Flame

  vtwonen Kraan Flame met rode greep
  vtwonen inbouw wastafelkraan Grip in brons

  Beiden zijn op een geheel eigen en unieke manier opvallende verschijningen. De Flame valt vooral op door de waanzinnige draaigrepen die zijn geïnspireerd door de greep van een ouderwetse brandkraan. Je kunt er zelfs voor kiezen om je Flame-kraan uit te rusten met los verkrijgbare rode grepen, om de knipoog nog wat duidelijker te maken.

  De andere serie, de Grip, heeft eveneens unieke grepen. Het zijn draaigrepen, maar ze zijn voorzien van een hendel waardoor deze kraan er niet alleen prachtig uitziet, maar ook nog eens bijzonder prettig in de hand ligt.

  vtwonen opbouw wastafelkraan Flame in charcoal
  vtwonen wastafelkraan Grip in brons


  De kranen zijn allemaal verkrijgbaar in vijf kleuren: blacksteel, brons, brushed, charcoal en chroom. Wij vinden ze allemaal erg mooi,maar zijn vooral weg van de diepe, rijke bronzen kleur. De onnavolgbarestylisten van vtwonen combineren deze kranen met beton en licht eiken.Perfectie!

  Zowel black steel als charcoal zijn bij uitstek geschiktvoor industriële badkamers met een loft-uitstraling. Brushed (geborsteldnikkel) is wat meer ingetogen maar wel erg chic.

  Zoals we het van vtwonen gewend zijn, bevatten beide seriesalle kranen die je nodig hebt om je badkamer helemaal compleet te maken – van wastafelkraantot badthermostaat en van doucheset tot fonteinkraan.

  Welke is jouw favoriet?

  0 Reacties op "Nieuw: Grip en Flame, industriële kranen van vtwonen"

  *
  *
  Productenvergelijker 0
  Openen