Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, morgen in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, morgen in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, morgen in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Becom Gecertificeerde webwinkel

  Een geweldig 2022 gewenst (en dit zijn de badkamertrends voor dit jaar)!

  Een geweldig 2022 gewenst (en dit zijn de badkamertrends voor dit jaar)!


  Eindelijk is 2021 - het tweede annus horribilis op rij na het dumpster fire dat 2020 heette - voorbij! Wij wensen jullie allemaal een geweldig 2022 en zijn op dit moment vrij optimistisch dat dat ook echt gaat lukken. De signalen lijken voorzichtig positief, toch? En daarom storten we ons vol goede moed in een nieuw jaar vol met fantastische nieuwe producten, materialen, kleuren. Laten we gelijk eens kijken welke trends er dit jaar in de lift zitten. 

  sunshower met infrarood licht in een doucheruimte
  vrouw in een whirlpool bad die haar been uit het water tilt


  We roepen al een paar jaar dat één van de belangrijkste trends op badkamergebied is dat de ruimte steeds belangrijker wordt voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid, en daarom steeds meer een wellnessruimte wordt. Deze trend zet in 2022 definitief door. De badkamer wordt steeds luxer - we kijken inmiddels niet meer gek op van sauna’s, whirlpools, steam rooms of Sunshowers

  close-up van een dennengroene opzetwastafel
  close-up van een moodboard met een goudkleurige douchekop en verschillende soorten blauwe tegels


  Een andere trend die de afgelopen tijd steeds zichtbaarder is geworden, is dat er weer risico’s worden genomen met het interieur van de badkamer. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten en allerlei spannende combinaties van kleuren, materialen en texturen toepassen. Binnen deze “avontuurlijke” trend past ook de opkomst van gekleurd sanitair - baden, toiletten, wastafels en opzetkommen zijn nu verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. 

  Close-up van een moodboard met natuurlijke, aardse kleuren en een gunmetal handdoekring
  Close-up van een moodboard met aardse, natuurlijke kleuren en koperkleurige kranen


  Zoals vaak het geval is met trends, zien we dat er hier sprake is van twee tegengestelde stromingen. Want waar enerzijds veel gebruik wordt gemaakt van kleur, patronen en texturen - een speelse, expressieve stijl - zien we anderzijds dat ook het gebruik van aardse ton-sur-ton kleurenschema’s, natuurlijke texturen en duurzame materialen een trend is geworden. 

   Duurzaamheid mag trouwens sowieso een trend genoemd worden. Gelukkig worden klanten zich steeds meer bewust van de impact die hun keuzes als consument kan hebben op het milieu - positief of negatief. En dus is er alsmaar meer vraag naar producten die lang meegaan en gemaakt zijn van materialen die onze planeet sparen. Dit is een ontwikkeling die wij van harte toejuichen, en uiteraard doen we zelf ook ons uiterste best om zo veel mogelijk van dergelijke producten aan ons assortiment toe te voegen.

  Ga jij dit jaar je badkamer aanpakken? En zo ja, welke trends vind jij te gek en welke laat je liever links liggen?

  Productenvergelijker 0
  Openen