Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, maandag in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    Verschillende soorten kokend water kranen

    Verschillende soorten kokend water kranen

    Een kokend water kraan is een kraan die niet alleen over warm en koud water beschikt, maar ook over kokend water. Deze speciale kraan wordt gebruikt in de keuken en is onder te verdelen in drie soorten. De verschillen tussen de drie soorten worden hieronder toegelicht:

    De 3-in-1 kokend water kraan

    Bij de 3-in-1 kranen komen warm, koud en kokend water uit dezelfde kraan. Bij deze soort kraan wordt gebruik gemaakt van bepaalde toepassing technieken (de druk-draai-techniek en trek-draai-techniek) zodat er niet per ongeluk kokend water uit de kraan komt in plaats van koud water. Omdat de 3-in-1 kokend water kranen uit één kraan bestaan, zijn ze ideaal bij een gebrek aan ruimte op het aanrechtblad.

    3 in 1 kokend water kraan

    De losse kokend water kraan

    Deze soort bestaat, in tegenstelling tot de 3-in-1 kokend water kraan, uit twee kranen. Namelijk een keukenkraan voor warm en koud water en een kraan voor kokend water. Deze soort kokend water kraan is de meest originele vorm. Bij deze soort kraan zijn er wel twee gaten nodig in het aanrecht.

    Losse kokend water kraan

    De twintaps

    Een Quooker kokend water kraan met een twintaps vorm bestaat ook uit twee kranen. In vergelijking met de losse kokend water kraan, bestaat de twintaps over twee kranen die veel op elkaar lijken.

    Twintaps

    Productenvergelijker 0
    Openen