vtwonen baden: huiscollectie By Alterna

 

vtwonen baden assortiment

 

vtwonen badkamermeubels

Badkamermeubels Tank/Cube

Een badkamer moet er het liefst prachtig uitzien én voorzien zijn van voldoende opbergruimte en fijne extra’s. Als het hele plaatje klopt kun je pas echt genieten. Met de meubelcollectie van vtwonen baden kun je het ideale plaatje tot in detail realiseren. Zo goed als alle onderdelen kun je mixen en matchen.

Bekijk de vtwonen badkamermeubels

vtwonen kranen

Kranen Curve & Cross

De Curve & Cross badkamerkranen lijken wel uit één stuk gegroeid. De lijn bevat kranen zonder zichtbare naden of verbindingen tussen het lichaam en de uitloop. Bijzonder? Ja, omdat de designer zich volledig onzichtbaar heeft gemaakt. Geen franje, geen onnodige elementen. Alleen de kraan en zijn functie. Daarmee passen de Curve & Cross badkamerkranen perfect in de vtwonen baden collectie.

 Bekijk de vtwonen kranen.

vtwonen fonteinen

Fonteinmeubel Tank/Cube

Nieuw in de vtwonen baden collectie zijn de fonteintjes. Zo breng je de gekozen stijl van de badkamer ook eenvoudig aan in de toiletruimte. De fonteinen sluiten qua design perfect aan bij de wastafels uit de vtwonen baden collectie. Logischerwijs zijn er dus fonteinen van beton en keramiek.

Bekijk de vtwonen fonteinen

vtwonen tub bad

Vrijstaand bad Tub

Een vrijstaand bad met geïntegreerde overloop heb je misschien al eerder gezien. Maar kijk eens naar de Tub. Naar het strakke design. De dunne wanden. Je ziet een vrijstaand bad waarvan zelfs de afvoerplug in hetzelfde unieke materiaal is uitgevoerd als het bad zelf. In dezelfde kleur ook: Powder White. Schoonheid zit in de details, zoals de Tub in een oogopslag laat zien.

Bekijk het vtwonen Tub bad.

vtwonen screen

Inloopdouche Screen

De glazen douchewand. Ideaal voor de douche waar je lekker gemakkelijk in wil lopen. Alleen een glasplaat en de bevestiging. Zo eenvoudig, maar toch nog zoveel mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld de Screen. Dit is een vaste douchewand met een strak, functioneel design. Deze douchewand heeft alles wat nodig is om de inloopdouche goed uit te laten komen.

Bekijk de vtwonen screen inloopdouche

vtwonen slab

Douchevloer Slab

De douchevloer Slab is helemaal van nu. Strakker dan dit is design in de badkamer nog niet geweest. Geen randen, geen reliëfs. Maar wel een lust voor het oog, zeker als de douchevloer wordt ingebouwd en vlak met de vloer verwerkt wordt. Dan ontstaat de douche van nu, waarin de ruimtebeleving voorop staat. De douchevloer Slab heeft de aantrekkelijke maatvoering 120 x 90 cm en is verkrijgbaar in de moderne kleur Powder White (mat wit)

Bekijk de vtwonen Slab douchevloer.

vtwonen badplank

Badplank Board

De eiken badplank had al lang een klassieker moeten zijn. Warm bad, muziekje, iets te lezen misschien, wat lekkers erbij. En hoe houd je dat binnen handbereik? Precies, met een eiken badplank. Liefst eentje die extra sfeer aan je badkamer toevoegt. Die is er in de collectie vtwonen baden by Alterna: de Board.

Bekijk de vtwonen badplank.

vtwonen Stock spiegelkast

Spiegelkasten Stock

Met alleen een mooie wastafel, waskom, onderkast of zwart metalen frame ben je er nog niet. Een spiegel of spiegelkast maakt het plaatje compleet. Wil je jezelf extra goed zien? Kies er dan verlichting bij.

Met de Stock spiegelkast creëer je op slimme wijze extra opbergruimte. Zo heb je de spulletjes die je het vaakst gebruikt altijd bij de hand. Handig toch?

Bekijk de vtwonen Stock spiegelkasten.

 

 

Advies of vragen over vtwonen baden?

Wil je advies over het vtwonen baden assortiment?
Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0511 542328 of stuur een e-mail naar [email protected].

0 Artikelen
Vergelijken 2
Productenvergelijker 0
Openen