Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Morgenochtend vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Fijne avond.

Voor besteld, morgen in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, morgen in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, morgen in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    Dit zijn de badkamertrends van 2023

    Annagreet

    Geschreven door:  Annagreet Tiersma

    17 januari 2023

    Bewerkt op: 22 februari 2024 14:17
    Dit zijn de badkamertrends van 2023

    De meest rustgevende en relaxte plek in huis is natuurlijk de badkamer. Het maakt niet uit wat je er doet, zodra je de deur op slot doet heb je even wat tijd voor jezelf. in 2022 zagen we al een opmars van de nieuwe badkamertrends die we in 2023 vaker terug gaan zien. We hebben ze voor je op een rij gezet!

    Reliëf en textuur

    Een trend die we in 2023 vaker gaan zien zijn producten met een reliëf of textuur er in. Met bijvoorbeeld badkamer meubels met een 3D-front of tegels met een reliëf geef je je badkamer meer diepte en spanning. 

    Reliëf en textuur in de badkamer

    Natuurlijke materialen

    We zien steeds vaker dat we stijlen uit het buitenland meenemen naar Nederland. Denk aan stijlen uit onder andere Marokko, Ibiza of Italië. Iets wat deze stijlen gemeen hebben met elkaar zijn natuurlijke materialen als hout en steen. Deze materialen worden vervolgens met gekleurde accessoires aangevuld, wat voor een heerlijke sfeer zorgt. Sowieso gaan we in 2023 hout steeds vaker terug zien in de badkamer. Hout geeft een warme sfeer en is perfect te combineren met verschillende stijlen.


    natuurlijke materialen in de badkamer

    Terracotta

    Een kleur die we in 2023 vaak terug gaan zien is terracotta. Met deze tint creëer je een heerlijke warme sfeer in je badkamer. Terracotta pas perfect bij de Scandinavische en Japandi-stijlen.

    Terracotta in de badkamer

    Ronde en organische vormen

    Ronde accessoires, spiegels, opzetwastafels en baden. In 2022 zagen we al een opmars van deze trend, maar in 2023 gaan we het nog vaker terug zien! Geen strakke lijnen en hoeken, maar ronde en organische vormen. 

    Ronde en organische vormen in de badkamer

    Duurzaamheid in de badkamer

    Tegenwoordig zie je steeds vaker er duurzame en milieuvriendelijke materialen in badkamer gemonteerd worden. Denk hierbij aan waterbesparende kranen of toiletten. Wil je weten hoe je jouw badkamer kan verduurzamen? Lees dan zeker eens onze blog.

    Technologie

    Slimme technologie wordt steeds vaker toegepast in badkamers, bijvoorbeeld zoals digitale spiegels en spraakbediening voor verlichting en verwarming. Ook heb je baden met onder andere een geluidsinstallatie en toffe led verlichting.

    Badkamerkleuren van 2023

    In de nieuwste badkamers van 2023 zullen we warme geeltinten vaker terug zien, ook aardste tinten zoals koraalrood, kaneelbruin of taupe zijn erg populair. Zelfs opvallende kleuren zoals blauw en groen zien we steeds vaker terug in de badkamers van tegenwoordig.

    Meer inspiratie op doen? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratiepagina of bekijk onze Pinterest borden !

    Productenvergelijker 0
    Openen